Yksityisyyssuoja

Hiivatulehdus.com, ja sen omistajat, kunnioittavat yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi.

Siirtymällä tälle sivustolle ja käyttämällä sitä hyväksyt myös tämän yksityisyydensuojalausunnon periaatteet. Jos et hyväksy näitä periaatteita, lopeta tämän sivuston käyttö.

Tällä sivustolla saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, jotka on lisätty parantamaan verkkosivujemme käyttömukavuutta tai toimivuutta. Jos käytät näitä linkkejä, siirryt pois näiltä sivustolta. Hiivatulehdus.com ja sen omistajat, eivät voi valvoa minkään kolmansien osapuolten sivustoja, niiden yksityisyyssuojia, tai niiden turvallisuutta. Jos käytät minkään kolmansien osapuolien sivustoja, olet itse vastuussa niitten käytöstä.

Hiivatulehdus.com ja sen omistajat saattavat kerätä tietoa sinusta, mukaanlukien tietoa kuten IP osoitteesi, ajan jolloin kävit sivustoillamme, mistä tulit sivustollemme tai miten löysit sivustomme. Voimme myös kerätä perustietoja tilaus vaiheessa kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja voimme käyttää verkkosivujemme käyttömukavuuden tai markkinoinnin parantamiseen, tai yhdeydenottoon joko asiakaspalvelun yhteydessä tai uutislähetyksiin.

Kerättyjä tietoja ei tietoisesti missään vaiheessa anneta, myydä tai vuokrata kolmannelle osapuolelle.

<< Takaisin Hiivatulehdus etusivulle